Per a obtenir mes informació o poder realitzar qualsevol altre consulta, poden omplir el formulari o es poden possar en contacte amb nosaltres a traves del telèfon o correu electrónic.

Els trucarem sense cap tipus de compromis i els assessorarem que es el que millor s'adapta a les seves necesitats.

SALVADOR GUERRERO
c/ Vallcorba - Moreneta, 11, Local 2
08192 SANT QUIRZE DEL VALLÈS
BARCELONA
MÒVIL          677 297 327
MÒVIL          678 048 281
TELEFON      93 721 08 22
He llegit i accepto rebre informació
      promocional de SALVA GUERRERO.


He llegit i no accepto rebre informació
      promocional de SALVA GUERRERO.

           
Politica de privacitat

De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les seves dades seran incorporades a un fitxer sota la responsabilitat de SALVA GUERRERO amb la finalitat d'atendre les seves consultes i permetre-li informació de caracter publicitari o promocional relacionada, que pugui ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.
Pot exercir els drets d'accés, cancel·lació, rectificació i oposició mitjançant un escrit a les nostres adreça: c/ Vallcorba - Moreneta, 11, Local 2 - SANT QUIRZE DEL VALLÈS 08192 - BARCELONA.
Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificats, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que comptem amb el seu consentiment per al tractament dels mateixos.
Així mateix i d'acord amb el que estableix la Llei 34/2002, d'11 de Julio, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic en el seu article 21, sol·licitem també exprés per enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.
Li informem que podrà revocar a qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un e-mail a l'adreça de correu electrònic pinturassalvag@hotmail.es.